TOMATO

TOMATO lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 118 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tomato. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 20:26 At first I didn’t get anything, then, they got me the wrong order and were unwilling to correct it
14 aug 2022 om 18:17 Echt mega lekker, mijn favoriet! Ik bestel iedere week
28 jun 2022 om 20:32 Eten was heel erg lekker. Maar de prijs erg hoog namate wat men krijgt
27 apr 2022 om 21:36 Beetje flauw eten, smaakte meer naar room dan gorgonzola, niet klaar op de afgesproken tijd. Medewerkers waren wel vriendelijk.
14 apr 2022 om 20:35 Best pizza we've had delivered so far in Maastricht. Really good and super fast!
24 feb 2022 om 20:25 Zeer smaakvol, niet vet, excellent deeg!
4 dec 2021 om 18:11 Heerlijk en lekker vers
28 nov 2021 om 20:40 Anderhalf uur gewacht op bestelling. Vervolgens zelf het eten moeten opwarmen. We zijn beter van ze gewend.
28 nov 2021 om 20:24 Top pizza gehad. Heeeeerlijk!!
26 nov 2021 om 20:51 2,5 uur op ons eten gewacht. Voor openingstijd besteld en nog te laat komen. Bel je op krijg je antwoord ja je moet wachten.
29 sep 2021 om 8:52 Pasta's zijn heel goed!
22 sep 2021 om 8:49 Duurde erg lang. Pizza’s waren verre van bijzonder. Ondanks de pizza van €19 met truffel, waar de truffel nauweijks te vinden was. Tegenvaller.